Stekte parmesanpoteter

Disse potetene er fantastisk som tilbehør, men også som snacks. Småsprø poteter dette. Her er det lett å overspise litt. Bare en vennlig advarsel.

Du trenger

0,5 kg småpoteter eller andre poteter (kokefaste)

30-40 gram parmesan

1 ts chiliflak

2-3 ss olje

2-3 ss Finhakket persille

Ca. 0,5 ts Grovsalt

Ca. 0,5 ts Peppermiks

Slik gjør du


Del småpoteter i to. Bruker du større potet, del i 4. Kok potetene 8-10 minutter i lettsaltet vann

Finn fram et stekebrett med bakepapir. Legg poteten på brettet

Bland poteten med olje, parmesan, chiliflakes, litt grovsalt og peppermiks

Stek i ovn, 30-35 minutter på 200 grader

Ha poteten på et serveringsfat

Strø over hakket persille og gjerne litt ekstra parmesan. Da er det bare å nyte

0
Feed

Skriv en kommentar