Syltet reddik

Syltet reddik er et godt tilbehør til både kjøtt og fisk. Og tilsetter du noen flere smaker blir det ennå bedre. Alltid kjekt med sylta grønnsaker på lur.

Du trenger


(dette er til et 5 dl Norgesglass)

125 gram reddik

0,25 stk rødløk

en liten bunte gressløk (kan bruke andre urter)

0,5 stk chili

0,5 dl eplecider eddik

1 dl sukker

1,5 dl vann

0,25 ts salt

Jeg har også kuttet 2 reddik i båter, dette er valgfritt

Slik gjør du 


Bland sammen eddik, vann, salt og sukker. Kok opp slik at sukker og salt løses opp. La laken avkjøle seg litt på benken.

Kutt opp reddik i tynne skiver. Kutt også opp de andre grønnsakene.

Ha grønnsakene på et rent og sterilisert glass

Hell over laken og skru på lokk.

Oppbevares kaldt frem til bruk

0
Feed

Skriv en kommentar