19/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Taco pastagryte
Dette er en kjempegod tacovariant syns vi. Her lager jeg en gryte istedenfor, og her trengs ingen lefser eller skjell. Denne er litt hot, men du kan kutte ut chili om du ønsker. Oppskriften holder til 3 personer, er dere 4 så bruk 400 gram kjøttdeig.
Knuse over litt nachochips og servere med en klatt rømme og litt revet ost.
Du trenger
(holder til 3 personer)
200 gram kjøttdeig
0,5 stk løk
0,5 stk rød paprika
1 Pose Tacokrydder
1 ts spisskummen
0.5 Boks Mais
1 glass tacosaus
1 boks hakkede tomater
1 pakke kidneybønner
150 gram ukokt pastaskruer
1 ts paprikakrydder
1 ts chiliflakes
Salt
Pepper
Olje til steking
Tilbehør
Rømme
Nachochips
Revet ost
Slik gjør du
Kutt opp løk og paprika i mindre biter, ikke helt smått.
Varm opp en gryte med litt olje. Stek løk og paprika til de blir blanke. (2-3 minutter)
Tilsett kjøttdeigen og stek den sammen med grønnsakene.
Tilsett så tacokrydder, spisskummen, paprikakrydder, chili og 1 dl vann. La småkoke 3-5 minutter
Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Husk at pastaen ikke skal være ferdig før sausen. Det er uansett hvilken pastamiddag dere lager. Pasta skal rett i sausen når den er kokt, skal aldri stå.
Tilsett så salsasaus, hakkede tomater, kidneybønner og mais. La småkoke noen minutter på lav varme imens du venter på pastaen.
Smak til med salt og pepper
Tilsett den ferdigkokte pastaen
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar