18/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Tacobaguett i airfryer
Tacobaguett er kjempegod kosemat. Man kan gjerne ha de til lunsj og middag. Jeg bruker halvstekte baguetter fra FirstPrice til denne oppskriften. Og du kan selvfølgelig steke de i stekeovnen også. Som lunsj holder det med en, men som middag må jeg ha to. Det kommer jo an på hvor storspist man er. I denne oppskriften lager jeg 5 stk.Til
middag så serverer jeg med litt salat, salsasaus og rømme.
Du trenger
5 baguetter
400 gram kjøttdeig
1 liten boks mais
1 løk
1 pose tacokrydder + 1 dl vann
1 ts spisskummen for ekstra tacosmak
0.5 ts chiliflakes
50 gram revet rød cheddar (mer om du ønsker)
Olje til steking
Slik gjør du
Stek kjøttdeig i en varm panne med olje, tilsett mais og oppkuttet løk. La frese sammen et par minutter.
Tilsett krydder og vann. La koke i 5 minutter
Lag et dypt snitt i hver baguett (på oversiden) baguetten skal henge sammen
Fordel kjøttblandingen i hver baguett. Trykk det godt ned i hver. Topp med revetost
Stekes på 200 grader i airfryer i ca. 7- 8 minutter. I stekeovn bruker du samme grader, men kan hende at de trenger 1-2 minutter lengre steketid.
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar