Tacoskjell-nachos

Nachos er jo nydelig mat. Og du kan gjerne bruke tacoskjell istedenfor chips. Det blir litt mer fylt nachos på en måte. Du trenger bare å stable de tett og fint i en ildfast form. Så fylle på med hva du ønsker. Her er uansett min variant.

Du trenger


Tacoskjell til en ildfastform

(viktig at de står rett og stødig, jeg fikk hjelp av en ekstra hånd til dette)

Kjøttdeig

Tacokrydder

Løk

Paprika

Maispure (mais på boks, hvitløk, chili, salt og fløte)

Revet ost

Tilbehør

Salsasaus

Rømme

Salat

Slik gjør du


Lag først maispure. Her har jeg brukt to bokser med mais. Har mais i en kasserolle med ca 0.2 dl fløte. Kok opp, la småkoke litt, og kjør med stavmikser. Smak til med krydder.

Stek kjøttdeig, løk og paprika i en panne. Tilsett tacokrydder. Bruker du posekrydder, følger du det som står på posen.

Finn en passende ildfast form. Stable skjell så de står stødig i formen. La de overlappe hverandre litt, det hjelper.

Ha maispure først nedi skjella.

Ha så kjøttdeigblandingen nedi.

Topp med revet ost. Ha gjerne over litt urter om du ønsker. Her har jeg på gressløk.

Stekes på 200 grader i ca. 7-8 minutter

Serveres med salat, rømme og salsasaus

0
Feed

Skriv en kommentar