Tagliatelle med blåmuggostsaus

En nydelig pastarett med kylling og blåmuggostsaus det her. Ja, du må nesten like osten for å spise denne. Den setter ganske så mye smak til denne retten. Bruker kyllingfilet som jeg steker i ovn til denne middagen.

Du trenger


( til 4 personer)

2 store kyllingfilet + valgfritt krydder på og litt olje

250 gram fersk tagliatelle

125 gram blåmuggost og 25 gram til topping

100 gram frisk spinn

2 dl fløte

0.5 dl av pastavannet

0.5 stk rødløk

0,5 stk rød paprika

Salt etter smak

Kvernet pepper etter smak

Noen friske basilikumblader til topping

1 ss smør til steking

Slik gjør du


Først gnir du kyllingfilet inn med krydderet du ønsker, og litt olje. Jeg bruker kun paprikakrydder, salt og pepper her. Så steker jeg de i ovn på 200 grader i ca. 35 minutter.

Kutt opp paprika og løk i mindre biter

Kok pasta etter anvisning på pakken

Smelt smør i en panne. Fres vårløk og paprika ett minutt. Ha i spinat og fres 1-2 minutter til.

Ha fløte i panna og litt av pastavannet. La det koke inn litt. (2-3 minutter)

Rør inn osten i mindre biter, og smak til sausen med salt og pepper

Bland inn den kokte pastaen og kyllingfilet kuttet i skiver. Jeg sparer noen skiver til å legge på toppen etterpå

Topp det hele med litt blåmuggost og frisk basilikum før servering. Gjerne litt ekstra kvernet pepper også, men det er valgfritt.

0
Feed

Skriv en kommentar