16/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Tagliatelle med kremet broccolisaus og bacon
En fantastisk pastarett det her. Dette er også en rett du kan bruke litt rester i om du ønsker. Og du kan selvfølgelig bruke pastatype etter eget ønske. Jeg bruker Tagliatelle, for syns det ser penere ut på tallerken.
Du trenger
(til 2 personer)
130 gram ukokt tagliatelle eller 250 gram fersk
Vann til koking av pasta
1 liten brokkolie
3 dl fløte
50 gram parmesan
140 gram bacon
Smør/margarin til steking av bacon
1/3 purreløk
10-12 Basilikumblader
0.5 dl av pastavannet
0.5 ts Salt eller etter ønske
0.5 ts kvernet Pepper eller etter ønske
Slik gjør du
Del brokkoli i små biter
Ha fløte i en liten kasserolle, ha i brokkoli. Kok opp og la trekke til brokkoli er mør. Kjør med en stavmikser, og smak til med litt salt og pepper
Sett pasta på kok. 1 ss salt per liter vann.
Smelt smør i en panne og stek bacon i mindre biter. Tilsett oppkuttet purre mot slutten.
Ha i fløtesausen og 0.5 dl av pastavannet. La det koke inn litt.
Rør inn parmesan og bland inn pasta og riv i noen basilikumblader
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar