18/06/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Tagliatelle med lettsaltet sideflesk
Dette er en nydelig pastarett med få ingredienser. Tagliatelle, sideflesk og parmesan. Pluss litt kvernet pepper og frisk persille. Sideflesket skal stekes i tørr panne for å få ut fett fra flesket. Dette gir en god smak til pastaen.
Du trenger
(til 2 personer)
250 gram Fersk tagliatelle
Ca. 400 gram sideflesk
30 gram parmesan
Kvernet pepper
Frisk persille
Slik gjør du
- Kutt opp flesket i terninger og stek de i en tørr panne
- Kok pasta etter anvisning på pakken
- Ha revet parmesan i en liten bolle. Tilsett ca. 1 dl av kokevannet fra pastaen. Rør det godt sammen.
- Ha ostevannet over i pannen med kjøtt. La det koke inn et par minutter.
- Bland inn pasta
- Dryss over fersk persille, litt parmesan og kvernet pepper
- Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar