Tagliatelle med lettsaltet sideflesk

Dette er en nydelig pastarett med få ingredienser. Tagliatelle, sideflesk og parmesan. Pluss litt kvernet pepper og frisk persille. Sideflesket skal stekes i tørr panne for å få ut fett fra flesket. Dette  gir en god smak til pastaen.

Du trenger

(til 2 personer)

250 gram Fersk tagliatelle

Ca. 400 gram sideflesk

30 gram parmesan

Kvernet pepper

Frisk persille

Slik gjør du

  1. Kutt opp flesket i terninger og stek de i en tørr panne
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken
  3. Ha revet parmesan i en liten bolle. Tilsett ca. 1 dl av kokevannet fra pastaen. Rør det godt sammen.
  4. Ha ostevannet over i pannen med kjøtt. La det koke inn et par minutter.
  5. Bland inn pasta
  6. Dryss over fersk persille, litt parmesan og kvernet pepper 
  7. Da er det bare å servere
0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha