Tagliatelle med skinke og spinat

En nydelig og enkel pastamiddag det her. Bruker picnic-skinke til denne retten, men du kan gjerne bruke annen skinke også om du ønsker.

Du trenger


(til 2 personer)

250 gram Fersk tagliatelle

200 gram fersk spinat el. frossen

1 boks piknik-skinke

2 fedd hvitløk

0,5 stk chili

1 ss smør/margarin til steking

1.5 dl fløte

0.5 dl av pastavannet

15 gram parmesan

Salt etter smak

Kvernet pepper etter smak

Litt frisk persille til topping

Slik gjør du


Kutt opp hvitløk og chili i små biter. Del opp skinke i terninger

Kok pasta etter anvisning på pakken

Smelt smør i en stekepanne. Fres hvitløk, chili og skinke fort i panna. Tilsett spinat og fres ett par minutter til.

Ha i fløte og litt av pastavannet. La koke inn i 2-3 minutter. Tilsett parmesan og smak til med litt salt og pepper

Vend inn pasta og dryss over persille før servering

Da er det bare å hugge innpå

0
Feed

Skriv en kommentar