16/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Waldorfsalat
Waldorfsalat er klassisk tilbehør på norske koldtbord. Smaker godt sammen med magert kjøtt som kalkun, kylling og svin.
Du trenger
(til 2 personer)
2 eple
1 stangselleri, evt. litt sellerirot i terninger
0,5 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
75 g blå druer
1 dl kremfløte
1 dl majones
25 g hakkede valnøttkjerner
0,25 stk. sitron eller litt sitronsaft
SLIK GJØR DU
Kutt eple, stilkselleri, ananas og druer i biter.
Stivpisk kremfløte og bland den med majones.
Vend inn de kuttede ingrediensene og valnøtter. Smak til med sitron og ananassaft.
Ha salaten i en skål og pynt med noen hele valnøtter, blå druer og stilkselleriblader. Oppbevar kaldt til servering.
Kommentarer
Skriv en kommentar