13/05/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Bakt kebabpotet
Dette er en kjempegod bakt potet variant. Bruker ferdig kebabkjøtt til denne retten, men jeg krydrer litt ekstra med vårt eget kebabkrydder. Jeg syns kjøttet fra butikken har litt lite smak. I stede for kryddersmør, så har jeg blandet sammen 75 gram smør og 2 ts av krydderet vårt «Kebabnorsk» gir litt ekstra kebabsmak. Men bruk gjerne kryddersmør om du ønsker. Man bruker ikke svin i kebab, men dette er en bakt potet variant. Så jeg har selvfølgelig bacon til.
Du trenger
(Til 2 personer)
2 bakepoteter
Kryddersmør eller kebabsmør
Rapsolje
1 boks mais
125 gram bacon
250 gram kebabkjøtt
50 gram revet ost
Valgfrie kebabsauser
Slik gjør du
Skru stekovnen på 180 grader. Gni poteten inn med olje. Legg de i en ildfast form og sett de i ovnen i 1.5 time
Lag kryddersmør eller kebabsmør
Når poteten er ferdig i ovnen, så steker du kebabkjøtt og bacon. Jeg har litt ekstra Kebabnorsk sammen med kjøttet
Del den varme poteten på langs, ikke helt igjennom. Brett poteten godt ut. Bruk en gaffel eller skje og mos poteten litt
Legg i godt med kryddersmør/kebabsmør
Ha så i revet ost
Så kommer kebabkjøttet. Ha også litt kebabsaus oppå. Så topper du med bacon og masse mais. Før du har litt ekstra saus på toppen. Det skal være godt med fyll i disse potetene
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar