18/08/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Fettuccine med asparges, bacon og sopp
En smakfull kremet pastamiddag med grønnsaker, bacon, sopp, fløte og parmesan. Passer like godt på en hverdag og som helgekos. Du kan også bruke tagliatelle til denne retten
Du trenger
(Til 4 personer)
400 gram Fettuccine, tørr
140 gram bacon
10 asparges
150 gram valgfri sopp
1.5 dl fløte
0.5 dl av pastavannet
Smør til steking
30 gram revet parmesan
Kvernet pepper
Litt frisk persille
Slik gjør du
Kutt opp bacon, sopp og asparges i mindre biter
Kok pasta etter anvisning på pakken, minus ett minutt
Stek bacon i en stekepanne med litt smør. Mot slutten tilsetter du asparges og soppen. La det få frese sammen et par minutter
Tilsett fløte og litt av pastavannet i stekepannen. La få koke inn i 2-3 minutter
Rør inn parmesan, vend så inn nykokt pasta.
Ha på nykvernet pepper, litt ekstra parmesan og frisk persille før servering.
Kommentarer
Skriv en kommentar