18/05/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Rabarbrasuppe
En kjempegod dessertsuppe med smak av sommer. Serveres varm eller kald etter ønske. Både vaniljeis, pisket krem og jordbær passer veldig godt som topping i suppen ved servering.
Du trenger
(Til 4 personer)
180 gram rabarbra
140 gram sukker
7 dl vann
1 ss potetmel
1 dl vann
Slik gjør du
Vask rabarbra, skrell om du ønsker. Kutt opp i mindre biter
Ha rabarbra, vann og sukker i en kjele. Kok blandingen i 5-10 minutter til rabarbrabitene begynner å gå i stykker
Rist ut potetmel i vann. Jevn suppen med en tynn stråle i mens du rører godt. Kok opp suppen og dra den av varmen.
Serveres varm eller kald etter ønske. Kan stå en god stund i kjøleskapet. Suppen kan også fryses, om du ønsker å lage opp større mengde. Da har du god suppe til langt utpå høsten.
Kommentarer
Skriv en kommentar